Hvalpedagbog-G-kuld

Alt for lidt tid!Hvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen søn, marts 30, 2014 21:44:06

Jeg har en helt dårlig samvittighed! Men det er jo sådan, at ALLE mine hvalpekøbere er på facebook, og så poster man alt der. Bloggen er der alt for lidt tid til.
Men i mellemtiden er hvalpene godt 7 uger gamle. Her lige billederne fra 7 ugers dagen:
Vi starter med 2 billeder af dejlige Gideon - han beholder navnet. Så Gina, som skal hedde Luna. Gladdy beholder sit navn. Greg, som hedder Huxi nu. Gil - nu Pepe. Gibbs - nu Walther og til sidst Garcia - nu Zoe.

De er bare så lækre og tænk - de går fint ud og gør sig rent. Jeg skal bare skifte tisseaviser, for deres lille blære kan ikke holde sig længer tid ad gangen. Det går kun "galt" i ny og næ.

De starter stadigvæk meget tidligt om morgenen - tit kl. 05:30. Men når de først har været ude og så har fået morgenmad, så kan jeg sove lidt endnu. De er - som alle mine hvalpe smiley - meget sociale og fint til at være opmærksomme på mig. Marple leger stadigvæk med dem - og det næsten hele dagen!
Blog imageBlog imageHer leger Frøken Marple med lille Zoe - sødt.... Det bliver hårdt for Marple at skulle af med de små - tro mig!

Her i weekenden har jeg haft rigtig mange gæster, idet Dorit er her og Kirsten og hendes søn Bjørn kom på besøg i går. Hvalpene har stadigvæk lidt pels tilbage, og jeg kan love jer for, at de er blevet aet, nusset, kysset og krammet smiley.
Da Kirsten var der, skulle vi lige tage et stå billede af Luna og Gladdy. Luna synes bare det er skrækkeligt, men for Gladdy fik jeg et meget pænt stå-billede. Jeg er glad for, at hun skal udstilles og også gå i avl en dag smiley


Blog imageHun er bare sådan en fin lille tøs smiley.
Nå - nu vil jeg lige finde et par fine billeder at slutte af med og ønske jer en rigtig god aften.
Blog imageHer et par morgen-hygge-billeder. Som I kan se, er Huxis øre ved at komme op! Så er det Luna i midten og Gladdy til højre.
Blog imageHer er så HELE banden smiley

Lige et sjovt billede af Dana, som fik et stykke brød og ville passe på det
Blog imageHerligt billede. Og jeg vil slutte af med et sødt billede af Dana og Frøken Marple
Blog imagesmiley

Mange hilsener fra Sascha og menageriet.

Mine sovende skønhederHvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen lør, marts 22, 2014 12:58:04

Lørdag middag, og jeg skal egentligt gøre rent, rydde den lille hvalpegård væk og køre til lossepladsen. Men hvad gør jeg? Ja - sidder som so ofte ved min PC smiley. Hvalpene og de store hunde sover, og der er en fantastisk ro i huset. Allerede ved 6-tiden om morgenen kommer hvalpene ud i haven for at gøre sig rent. Imedens sætter jeg hvalpefoder over og renser hvalpegården (de kan jo ikke holde sig endnu).
Så ind igen, og spise morgenmad - altså hvalpene. Derefter er der ro i huset, og jeg kan få lidt mere søvn.
I det skønne vejr kommer hvalpene en del ud i haven, og de elsker det. Jeg er ikke helt så tilfreds med deres måde at beskære mine spæde roser på smiley - men hvad - det kommer nok alt op igen smiley.
De har noget intensivt leg, og så kommer de tilbage til hvalpegården og - bums - falder de bare om og sover - så sødt. I dag har jeg taget billeder af dem lige før og medens de sov. De er bare så smukke - også når de sover smiley. Er de ikke bare skønne?! Her lige navnene på hvalpene efter rækkefølge. Vi starter med lille Zoe, og derefter et billede af trætte Gibbs. Så er der to billeder af Gideon, et, hvor han stadigvæk er på farten, og det næsten, kun få minutter efter, hvor han måtte indse, at en middagslur kunne være af fordel smiley. Så to billeder af lille, dejlige Pepe, som skal til Finland. Selv om han sidder op, så kan man tydelig se, at han er træt. På det næste billede er han lige ved at sove smiley. Så to billeder af hver af de skønne tøser Gina og Gladdy. Vi slutter af med to billeder af dejlige Huxi.

Men også de store hunde nyder roen, og tager en nap.
Blog imageMor Dana, som elsker at putte sig et sted bag sofaen...

Blog imageFar Lincoln, som altid ligger ved siden af mig (Mors drang smiley)

Blog imageSkøre Frøken Marple

Blog imageog magelige bedstemor Nemi

Man bliver helt træt af at se alle hunde sove omkring sig smiley - men lossepladsen lukker, og jeg skal ud med aviserne og frem for alt hente nye. Selv om hvalpene er flinke til at gøre sig rent i haven, så ryger dog en del aviser.
I morgen formiddag kommer gæster, for at se på deres yderst populære Gibbs smiley.

I må alle sammen have en fortsat dejlig lørdag.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet

6 ugerHvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen tor, marts 20, 2014 20:07:16

Jeg er altså for sløv til at opdatere min blog - sorry. Men når vi først kommer til aften, og jeg flader ud på sofaen, så er energien smuttet.....
Hvalpene er nu 6 uger gamle og de er bare så fine. Her lidt billeder (3 af hver)
Behøver jeg at nævne rækkefølgen? Så pyt da smiley: Garcia, Gibbs, Gideon, Gil, Gina, Gladdy og Greg. Ups - det sidste billede af Greg er vist ikke kommet med:
Blog imageHan er da bare en herlig gut smiley, og hans navn bliver Huxi smiley.

Hvalpene vil ud i haven hele tiden, og med det flotte vejr får de også lov til det. Så har de opdaget skuret, hvor der ligger en masse bjælker og ragelse - det er bare sagen. De ballancerer over tingene, som om de var redningshunde ved CF smiley
Blog imageHer er det Gina, der kravler rundt i træet. Men alle andre var helt med på det!
Blog imageI må indrømme - der er lidt rod..... Men for hvalpene er det en eventyrlegeplads smiley.

De opdager så meget i haven. Her er det Gideon, der snuser sig frem til noget!
Blog image
Sjovt er det, at Frøken Marple og Garcia er så gode venner. De leger bare sammen hele tiden, og når alle andre er kommet ind, så kalder jeg bare på Marple, og Garcia kommer med ind!
Blog imageHer lige et billede af min smukke og helt specielle Frøken Marple smiley.

Så fik de kødben i dag. Vicki havde 2 kæmpe poser med oksebrystben med til mig. Det er bløde bruskben med kød på. Det var bare sagen, både for de store, men så sandelig også for de små smiley
Blog imageBlog imageJeg kunne sagtens tage benene fra dem, men der var knurren blandt hvalpene, når de vil til hinandens godbid smiley.
Nu er de trætte efter den oplevelse, og der er ro og fred i hvalpegården.

Hav det godt så længe. Jeg håber at kunne være mere aktiv de næste dage!

Mange hilsener fra Sascha og menageriet

LegegårdenHvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen søn, marts 16, 2014 19:48:37

Nu fik jeg sat legegården op og indrettet den.

Blog imageSom I kan se er der - som sædvanligt - gangbro, tunellerne og boldebad. Denne gang fik jeg placeret boldene i teltet, men blev alligevel nød til at sætte en stor plastikkurv i, da boldene ellers ikke kunne holde i teltet.
Hvalpene ELSKER gården, og især gangbroen er hittet smiley
Blog imageHer er det Gina, der passerer den helt uden problemer, og jeg kan fortælle jer, at alle hvalpe bare suser op og ned ad den!
Blog imageAf og til er der endda trængsel på ballancebroen!
Jeg kan se, at de også har været i gang med boldebadet, da hele hvalpegården var fyldt med bolde, da jeg kom hjem i dag smiley.
Blog imageBlog imageBlog imageMen også tunnellen er værdsat. De tror godt nok, at man skal kravle over den, i stedet for at gå igennem - men mon ikke de snart finder ud af det?!
Blog imageHer lille Greg, der hygger sig på tæppet, og også Gladdy og Garcia synes det er alle tiders, at få det lækre bløde tæppe tilbage smiley

Blog image
Blog image
Som I kan se på billedet, så er lille Garcia ved at få stritører - ser det ikke bare yndigt ud?! Her også et billede af hende fra haven:
Blog imageDet er jo det sjove, når ørene først er oppe. Der kan godt gå et godt stykke tid, før de andre begynder på at rejse ører - det er helt forskelligt.

Selv om vejret ikke er helt med os, så elsker de stadigvæk at gå lidt rundt i haven, eller i hvert fald at "iagttage" haven smiley
Blog imageBlog image

De er ved at være gode til at spise deres mad. Hvalpemælken er nu erstattet med A38, som iblandes deres hvalpefoder. Men trods alt skal de af og til stadigvæk have en slurk mælk hos MOAR smiley
Blog imageI må have en rigtig god aften.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet.

Godt 5 ugerHvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen fre, marts 14, 2014 19:50:37

Nu bliver det da på tide, at jeg viser jer 5-ugers billeder. Så her kommer de:
Der er 3 billeder af hver hvalp, igen begyndende med Garcia, så Gibbs, Gideon, Gil, Gina, Gladdy og Greg.
De ser fine ud, kraftige, velproportionerede med flotte hoveder og frem for alt med et lækkert temperament.
De er dygtige til at gå ud i haven og gøre sig rent, men det kan jeg selvfølgelig ikke nå hver gang. Det vil blive meget nemmere, når hvalpegården i arbejdsværelset først er færdig. Men kors - sikke et arbejde. Alt skal ud, og så skal det bygges op helt fra bunden. I dag har jeg slæbt den tunge fødekasse ud, og begyndt at rydde op. Det skal nok blive rigtig godt. Spændende, hvad de siger til mit nye telt. Normalt har jeg jo haft boldene i et "bassin", men nu har jeg købt et bobbletelt, og der vil komme tunneller ind i teltet. De skal nok få noget at give sig til. Så købte jeg i dag en blød "dug", som skal ligge under ballancen. Det forhindrer, at den glider, og så er det blødt at hoppe ned. Jeg skal nok lægge mange billeder ind.
Men der er så meget at lave. På søndag skal jeg afsted og holde et foredrag om hovawarten, som jo også skulle forberedes. Heldigvis kan min mor passe de små smiley, og det er faktisk første gang hun skal se dem. Det ville jo være smart, hvis den store hvalpegård var færdig inden da....

Så nu vil jeg faktisk i gang med at sætte gitter op - ha smiley

Vi snakkes ved. Menge hilsener fra Sascha og menageriet
Blog imageBare det skønne vejr kunne fortsætte - men ak - vi er jo i Danmark smiley
Blog imageHvalpene er begyndt at beskære syrenbusken - så flittige de er........

HvalpefoderHvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen ons, marts 12, 2014 20:41:47

I går bestilte jeg foder i Tyskland, i dag stod det foran døren - fantastisk. Jeg kører nu med et tysk mærke, som hedder Belcando. Det har en fin kalcium-fosfor-ballance, og jeg kan love jer for, at hundene kan lide det smiley.
Jeg startede hvalpene op med start-granulat fra Belcando, og går nu langsomt over til Puppy Gravy. Først lidt hvalpemælk, så en klat kvark (så sundt så sundt) og så Belcando i, som jeg forinden har sat i blød. Når man kommer varmt vand over fodret, så danner det en slags sovs - mums - det synes hvalpene godt om!
De store får nu også Belcando, men Grain free, men også et foder, som danner sovs i forbindelse med varmt vand. Selv Marple, det kræsne dyr, spiser det hele op - wupti.

Jeg anbefaler, at hvalpene får en sæk hvalpefoder, og så går over til Grain Free voksen foder. Sammensætningen er perfekt, og selv forhandleren har sagt god for det.

I morgen kører jeg til Esbjerg, hvor de har en Aldi. Der koster A38 kun knap 10 kroner i forhold til normalt 15. Så sparer jeg alligevel en del, da jeg, så snart hvalpemælken er opbrugt, giver A38 i stedet for. At sprare en 3.del er helt OK, da jeg i hvert fald bruger en liter om dagen. Kvarken køber jeg i Lidl, da de har den faste tyske kvark, som fint kan røres ud i vædsken.

Nok reklamer for denne gang smiley nu til nogle dejlige billeder jeg tog i haven.
Blog imageLille Gibbs er jo yndig med sine blå øjne og den næse, som nok skal blive sort! Ved siden af yndige Garcia - kært par smiley

Så et billede mere af Gibbs - uskyldigheden selv...."jeg kunne ALDRIG finde på at tygge i træ...." Generelt er han en lille frækkert.....
Blog image
Men lad os finde nogle af de andre også:

Blog imageDejlige Gina - hun er da bare cute ♥. Hun ser altid så uskyldig ud!
Blog imageMin tøs - Gladdy. Tænk - jeg var jo overbevist om, at hun var brindle pointed, men det er hun vist ikke. Hendes tanpoints er lidt lyse, men de er fint markeret. Hun er en lille selvbevidst dame - bare så fin smiley.

Så til de andre drenge:
Blog imageSkønne Greg. Han er bare nuser. En herlig lille hvalp, der er god til at beskæftige sig selv, og der har en masse nysgerrighed. Jeg tror nok, at han bliver mere eller mindre langhåret. Men med sikkerhed kan jeg først sige det om nogle uger. Der er dog noget der tyder på det, især de små strithår på ørene smiley.
Og her et billede af store skønne Gideon ♥
Blog imageHan er lidt imponerende, den lille blå dreng! Hans har nogle dejlige tanpoints. Han får også flotte blå øjne, men det ene øje er vist med et brunt islæt! Han er en hund, der kræver lidt beskræftigelse!

Så mangler vi lige Gil Grissom. Jeg nåede ikke at tage billeder ude i haven af ham - det kommer i morgen, men jeg fik da et fra hvalpegården!
Blog imageHan er bare så yndig, den lille dreng!

I morgen bliver der mange flere. Jeg har ikke haft så meget tid til at tage billeder i dag. Men hvalpene sover også en del, og når jeg endelig har taget billeder af den ene, så sover de andre. Så havde jeg også besøg af hvalpekøbere i dag - det var hyggeligt, og jeg er glad for, at mine hvalpe får så gode ejere smiley.

I må have en fortsat god aften.
Mange hilsener fra Sascha og menageriet.

Første gang ude i havenHvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen man, marts 10, 2014 21:34:50

Det har jo været et helt fantastisk vejr i går og i dag, så nu måtte det prøves. Jeg åbnede ikke blot hvalpegården, men også døren til haven. Det var noget, de kunne lide! Især Greg var helt vild med haven. Her kommer lige en hel stribe billeder af de små ude i den friske luft smiley
Dejlige små rollinger. Det er nu, de skal have lidt mere "på opleveren", og hvalpegården er alt for lille. Dejligt, at vejret er med os smiley, så hvis alt går, som vejrudsigten forudsiger, så kan de små ud i haven også de næste dage.

I dag fik de også deres første kødben, og det var lykken for nogle af dem. De store stod udenom hvalpegården - dybt misundeligt. Men de har altså også fået et ben, men ..........

Her til aften har jeg kogt lidt kyllingekød til hvalpene, og jeg er sikker på, at de er vilde med det. Jeg vil blande det i deres aftensmad. De fik faktisk også Bornholmse fiskeboller i dag - nam nam smiley.

Nu skal kyllingekød pilles og aftensmaden tilberedes. I må hygge jer så længe.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet.

Der er sket meget siden sidst!Hvalpenes første uge

Oprettet af Sascha Bonde-Henriksen søn, marts 09, 2014 20:21:01

Hjemvent fra Birmingham og nogenlunde sovet ud smiley. Det har været en meget lang men også spændende tur. Tirsdag aften tog vi færgen fra Esbjerg til Harwich og så videre til Birmingham. Torsdag så CRUFT. Kors - hvor er det kæmpestort smiley - ikke uden grund verdens største hundeudstilling. Lincoln blev ikke placeret - uforståeligt Blog imageFrøken Marple blev 2. vinder i special puppy - her med hendes handler Elisabeth
Blog imageFredag morgen kl. 8 tog vi så hjem, og tænk - vi var først hjemme i Næsbjerg kl. 02:30 om natten - sikke en lang tur!

Hvalpene havde det bare fint, og doggysitteren har taget sig fantastisk af dem. Så de manglede hverken opmærksomhed eller kærlighed smiley.

Her 2 billeder af hver hvalp med 4 1/2 uger:
Vi starter med Garcia, så Gibbs, Gideon, Gil, Gina, Gladdy og Greg.

I må indrømme de er blevet store! Deres vægt ligger omkring 2 kg. Garcia er den letteste med 1,8 kg, og Gideon den største med 2, 5 kg. Hvalpene spiser nu godt. De får 5 gange om dagen mad, som består af hvalpemælk, Belcando Starter og af og til lidt kød i. Der går ikke mange sekunder, før skålen er tom smiley.

I dag har de været ude i stuen og opdage en ny verden - det var noget de kunne lide!
Blog imageHer er Gibbs ved at udforske brændeovnen.
Blog imageog her er lille Gil på tur med Marple!
Blog imageogså Gladdy fik kigget sig lidt omkring.

Så fik vi besøg af Garcias familie - dejlige mennesker med skønne børn smiley. Det skal nok blive rigtig godt - herligt! Garcia skal hedde Zoe. Hvalpene er dejlig trætte efter en masse nys og kram smiley.
I morgen får vi også besøg, og på onsdag igen. Nu kommer der liv i huset - godt for hvalpene.
Hvis vejret holder, skal de små lidt ud i haven i morgen - det er jo så fantastisk vejr!

Vi snakkes ved i morgen.

Mange hilsener fra Sascha og manageriet


.