Hvalpedagbog-G-kuld

Hvalpedagbog-G-kuld

Mine små personligheder

Hvalpenes første ugeOprettet af Sascha Bonde-Henriksen søn, februar 23, 2014 18:59:18
Undskyld jeg ikke fik skrevet i går, men når jeg først falder i søvn, så orker jeg næsten ikke at gå i gang med at skrive. Jeg er meget træt om aften, og TV er det bedste sovemedicin smiley. Når jeg så vågner - og selvfølgelig er gået glip af krimiens afslutning - så skal hvalpene lige puttes, få deres lille kødklump og et god-nat-nys - før jeg igen lægger mig. Og så kan jeg selvfølgelig ikke falde i søvn igen - øv øv. Desuden er jeg indrettet sådan, at jeg vågner ved det mindste hvalpeskrig og ser efter, hvad der skulle være i vejen. Der er aldrig noget, men man kan jo ikke lade være --- "pseudo-moderinstinkt!

Hvalpene har det fint. De kræver lidt mere mad, og de vil meget gerne tages op og nysses med. Nu, hvor de kan høre, så vågner de ved den mindste lyd, og begynder at blive "krævende". Men jeg elsker det jo, og hvad er skønnere, end at have en velduftende, dejlig hvalp i sine arme smiley.
Det lykkedes mig at tage et billede af mig selv og Gil her til morgen. Han er nu min nysse-hund nr. 1 . Men bare rolig - de biver ALLE taget op og kælet med!

De er stadigvæk mestre i sjove liggestillinger, så her lige et spøjst billede af Garcia, som faktisk ligner en, der har været i byen på druk smiley
Er det ikke helt utroligt, hvordan den lille hvalp kan ligge og sove??!!
Her lige fra et andet perspektiv, så I kan se, at det er samme hund, som ligger sådan
Skøre, lille hund smiley.

De kan nu både knurre og gø, og prøver også på at lege sammen. Deres vågne tider er dog ikke så længe endnu.

Er er lige de fleste. I midten Gladdy, hende, der kigger op er Garcia, og tæven med fairy kiss kan i se ved siden af Gibbs. Hun ER forresten tan pointed, lidt mere diskret end Garcia, men alligevel. Ved siden af Gina er så Gil, og de to blå behøver jeg vist ikke at præsentere. Vi mangler lige Greg, som ligger i venstre hjørne, her et billede af ham
Han er nu også nuser at se på, den lille fyr. Han er også meget kvik, og jeg er glad for, at hans fremtidige ejer vil prøve på at gå agility med ham - det tror jeg nok han bliver god til smiley.

I skal heller ikke snydes for et sovebillede af lille Gibbs
og Gladdy
Det er i hvert fald et afslappet kuld, som ikke mangler noget smiley.

De store hunde og jeg har været på en dejlig skovtur her til aften. Det er nu skønt, at nyde det spæde forår med hundene. I går aftes gik vi omkring søen, og det var bare så skønt - man bliver i godt humør af det! I morgen tidlig er det så søen igen - vores favoritsted. Hundene er begyndt at tage et bad, og de hygger sig bare, løber og leger med hinanden.
I må have en rigtig god søndag aften.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet