Hvalpedagbog-G-kuld

Hvalpedagbog-G-kuld

Legegården

Hvalpenes første ugeOprettet af Sascha Bonde-Henriksen søn, marts 16, 2014 19:48:37
Nu fik jeg sat legegården op og indrettet den.

Som I kan se er der - som sædvanligt - gangbro, tunellerne og boldebad. Denne gang fik jeg placeret boldene i teltet, men blev alligevel nød til at sætte en stor plastikkurv i, da boldene ellers ikke kunne holde i teltet.
Hvalpene ELSKER gården, og især gangbroen er hittet smiley
Her er det Gina, der passerer den helt uden problemer, og jeg kan fortælle jer, at alle hvalpe bare suser op og ned ad den!
Af og til er der endda trængsel på ballancebroen!
Jeg kan se, at de også har været i gang med boldebadet, da hele hvalpegården var fyldt med bolde, da jeg kom hjem i dag smiley.
Men også tunnellen er værdsat. De tror godt nok, at man skal kravle over den, i stedet for at gå igennem - men mon ikke de snart finder ud af det?!
Her lille Greg, der hygger sig på tæppet, og også Gladdy og Garcia synes det er alle tiders, at få det lækre bløde tæppe tilbage smileySom I kan se på billedet, så er lille Garcia ved at få stritører - ser det ikke bare yndigt ud?! Her også et billede af hende fra haven:
Det er jo det sjove, når ørene først er oppe. Der kan godt gå et godt stykke tid, før de andre begynder på at rejse ører - det er helt forskelligt.

Selv om vejret ikke er helt med os, så elsker de stadigvæk at gå lidt rundt i haven, eller i hvert fald at "iagttage" haven smiley


De er ved at være gode til at spise deres mad. Hvalpemælken er nu erstattet med A38, som iblandes deres hvalpefoder. Men trods alt skal de af og til stadigvæk have en slurk mælk hos MOAR smiley
I må have en rigtig god aften.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet.