Hvalpedagbog-G-kuld

Hvalpedagbog-G-kuld

Mine sovende skønheder

Hvalpenes første ugeOprettet af Sascha Bonde-Henriksen lør, marts 22, 2014 12:58:04
Lørdag middag, og jeg skal egentligt gøre rent, rydde den lille hvalpegård væk og køre til lossepladsen. Men hvad gør jeg? Ja - sidder som so ofte ved min PC smiley. Hvalpene og de store hunde sover, og der er en fantastisk ro i huset. Allerede ved 6-tiden om morgenen kommer hvalpene ud i haven for at gøre sig rent. Imedens sætter jeg hvalpefoder over og renser hvalpegården (de kan jo ikke holde sig endnu).
Så ind igen, og spise morgenmad - altså hvalpene. Derefter er der ro i huset, og jeg kan få lidt mere søvn.
I det skønne vejr kommer hvalpene en del ud i haven, og de elsker det. Jeg er ikke helt så tilfreds med deres måde at beskære mine spæde roser på smiley - men hvad - det kommer nok alt op igen smiley.
De har noget intensivt leg, og så kommer de tilbage til hvalpegården og - bums - falder de bare om og sover - så sødt. I dag har jeg taget billeder af dem lige før og medens de sov. De er bare så smukke - også når de sover smiley. Er de ikke bare skønne?! Her lige navnene på hvalpene efter rækkefølge. Vi starter med lille Zoe, og derefter et billede af trætte Gibbs. Så er der to billeder af Gideon, et, hvor han stadigvæk er på farten, og det næsten, kun få minutter efter, hvor han måtte indse, at en middagslur kunne være af fordel smiley. Så to billeder af lille, dejlige Pepe, som skal til Finland. Selv om han sidder op, så kan man tydelig se, at han er træt. På det næste billede er han lige ved at sove smiley. Så to billeder af hver af de skønne tøser Gina og Gladdy. Vi slutter af med to billeder af dejlige Huxi.

Men også de store hunde nyder roen, og tager en nap.
Mor Dana, som elsker at putte sig et sted bag sofaen...

Far Lincoln, som altid ligger ved siden af mig (Mors drang smiley)

Skøre Frøken Marple

og magelige bedstemor Nemi

Man bliver helt træt af at se alle hunde sove omkring sig smiley - men lossepladsen lukker, og jeg skal ud med aviserne og frem for alt hente nye. Selv om hvalpene er flinke til at gøre sig rent i haven, så ryger dog en del aviser.
I morgen formiddag kommer gæster, for at se på deres yderst populære Gibbs smiley.

I må alle sammen have en fortsat dejlig lørdag.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet