Hvalpedagbog-G-kuld

Hvalpedagbog-G-kuld

Alt for lidt tid!

Hvalpenes første ugeOprettet af Sascha Bonde-Henriksen søn, marts 30, 2014 21:44:06
Jeg har en helt dårlig samvittighed! Men det er jo sådan, at ALLE mine hvalpekøbere er på facebook, og så poster man alt der. Bloggen er der alt for lidt tid til.
Men i mellemtiden er hvalpene godt 7 uger gamle. Her lige billederne fra 7 ugers dagen:
Vi starter med 2 billeder af dejlige Gideon - han beholder navnet. Så Gina, som skal hedde Luna. Gladdy beholder sit navn. Greg, som hedder Huxi nu. Gil - nu Pepe. Gibbs - nu Walther og til sidst Garcia - nu Zoe.

De er bare så lækre og tænk - de går fint ud og gør sig rent. Jeg skal bare skifte tisseaviser, for deres lille blære kan ikke holde sig længer tid ad gangen. Det går kun "galt" i ny og næ.

De starter stadigvæk meget tidligt om morgenen - tit kl. 05:30. Men når de først har været ude og så har fået morgenmad, så kan jeg sove lidt endnu. De er - som alle mine hvalpe smiley - meget sociale og fint til at være opmærksomme på mig. Marple leger stadigvæk med dem - og det næsten hele dagen!
Her leger Frøken Marple med lille Zoe - sødt.... Det bliver hårdt for Marple at skulle af med de små - tro mig!

Her i weekenden har jeg haft rigtig mange gæster, idet Dorit er her og Kirsten og hendes søn Bjørn kom på besøg i går. Hvalpene har stadigvæk lidt pels tilbage, og jeg kan love jer for, at de er blevet aet, nusset, kysset og krammet smiley.
Da Kirsten var der, skulle vi lige tage et stå billede af Luna og Gladdy. Luna synes bare det er skrækkeligt, men for Gladdy fik jeg et meget pænt stå-billede. Jeg er glad for, at hun skal udstilles og også gå i avl en dag smiley


Hun er bare sådan en fin lille tøs smiley.
Nå - nu vil jeg lige finde et par fine billeder at slutte af med og ønske jer en rigtig god aften.
Her et par morgen-hygge-billeder. Som I kan se, er Huxis øre ved at komme op! Så er det Luna i midten og Gladdy til højre.
Her er så HELE banden smiley

Lige et sjovt billede af Dana, som fik et stykke brød og ville passe på det
Herligt billede. Og jeg vil slutte af med et sødt billede af Dana og Frøken Marple
smiley

Mange hilsener fra Sascha og menageriet.