Hvalpedagbog-G-kuld

Hvalpedagbog-G-kuld

Sjove sovestilliger!

Hvalpenes første ugeOprettet af Sascha Bonde-Henriksen tir, februar 18, 2014 20:03:38
I morgen bliver de allerede 2 uger gamle de små lækre dyr smiley. Alle har nu åbne øjne og de begynder lige så stille at lege lidt sammen. Ikke så meget, for I må huske på, at de er mætte og fede med tendens til det lade smiley.
Jeg fik taget nogle billeder af deres - til tider lidt bizarre - sovestilling. Corgier er rigtig gode til at sove i corgi-style. Det sjoveste billede jeg har hertil, fik jeg i sin tid af Vicki, som ejer Loui (Hova Bonde's Elijah Snow)
I må indrømme - det er bare for sjovt smiley.

Så jeg har prøvet at tage billeder af de små og deres sovestilling:De er bare så lækre. Jeg er så heldig, at de alle nu ser ud til at være reserverede til nogle rigtig gode hjem smiley, og selvfølgelig håber jeg, at de nye ejere bliver rigtig glade for deres corgier.

I dag vovede også Nemi sig ind til de små (Dana var lige ude i haven!). Nemi er Danas mor og dermed hvalpenes mormor. Hun tror nogle gange, at det er hende, der har ansvaret for dem, og såsnart de rører på sig, så vil hun gerne ind i hvalpestuen. Men det skal hun ikke endnu. Normalt er det sådan, at de andre hunde får lov til at komme ind (af hvalpemoderen), når hvalpene er 3 uger gamle. Så der er lidt tid endnu.


Meget mere i morgen - også billeder af hver enkel hvalp.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet