Hvalpedagbog-G-kuld

Hvalpedagbog-G-kuld

Det første kødmåltid!

Hvalpenes første ugeOprettet af Sascha Bonde-Henriksen tor, februar 20, 2014 23:09:36
Jeg ville ellers skrive et længere indlæg i dag, men - som sædvanligt - faldt jeg i søvn på min skønne sofa smiley. Men op igen og lave lidt guf til de små. Når hvalpene er 2 uger gamle, begynder jeg at give dem en lille smule tartar kød. Ikke meget, ca. 10 - 12 g per hvalp. Det drejer sig her om det mest magre og lækre kød. Jeg læste engang i en fantastisk bog for opdrættere, at moderhunden i naturen i denne alder - altså 2 uger - begynder at gylpe mad op til sine hvalpe. Så opdrætteren kan med fordel starte tilskudsfodring i denne alder. Jeg gør det primært ved lidt større kuld, og jeg kan garantere jer, at Dana vil få en dejlig rolig nat, uden alt for krævende hvalpe smiley.Det er svært, både at fodre og at tage billeder, men det lykkedes da meget godt ved de tre smiley. Jeg former små kødkugler og varmer hver enkel kugle i hænderne. Når kødet har kropstemperatur, så får hvalpen små stykker af det.

Alle fik en portion, og de ELSKEDE det. Gideon ville først ikke spise noget, og han er jo også den, der tager mest på per døgn, og dermed også får mest mælk. Men da han først fik smag for det - haps - så var han næsten ikke til at stoppe. Ha ha - den lille ædedolk.....smiley

Nu vil jeg gå tilbage til min sofa og tage en lille slapper mere. Corgierne er ikke til at drive ud til god-nat-tis, men det øsregner også. Jeg har været i hundeskoven her til aften, og for en gangs skyld var jeg helt alene! Hverken mine hunde eller jeg har noget imod regn, så vi nød vores dejlige tur.

Hav en god aften.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet