Hvalpedagbog-G-kuld

Hvalpedagbog-G-kuld

hmmm - mælk!

Hvalpenes første ugeOprettet af Sascha Bonde-Henriksen fre, februar 21, 2014 22:03:35
I morges var nogle af hvalpene lidt urolige. Så jeg lavede lidt hvalpemælk, og gav dem det. Det tog lige et øjeblik, så fattede de fidusen smiley. Ikke suge, med slubre....De var smurt ind i mælk, og hvad er nemmere, end at slikke sig selv og hinanden rent. Det havde de meget sjov med, og mit kamera også! Store fede Gideon kunne endda ligge ned og drikke mælken - genial!
Så er de også begyndt at høre. Først åbner øjnene, så ørene. Når jeg kommer ind til dem, eller rumsterer, så kigger de på mig med deres små øjne. OHHHH - de er bare så nuser.
De begynder at opfatte meget mere. I kan se på billedet, at Gideon nu kan sidde op og endda kan fokusere. Når jeg holder min hånd i hvalpekassen, så kommer de rendende og vil kæle - hvis det ikke er lækkert!smiley

I dag var jeg i Esbjerg for at hende kød til hunden. Kallun, hestekød og blandet kød til hvalpene. De store hunde fik alle kallun og Belcando Mix it (uden korn) her til aften, og der var fest....smiley

Hvalpene får foreløbigt deres tartar kød, og vil snart gå over til normalt mager fars. Senere vil de få Belcandos hvalpestarter, nogle små perler, der kan røres op til velling og blandes først med hvalpemælk, og senere med kød. Jeg plejer at fodre hvalpene både med tørfoder og en gang om dagen med kød. Så kan hvalpekøberne selv bestemme, hvordan de vil fodre - kød eller tørfoder.

Det vigtigste er dog, at kalcium - fosfor ballancen er i orden, protein helst ikke er for højt og vitaminer og mineraler er i orden. Desuden skal den første ingrediens ALTID være kødet - ikke korn - det er til høns smiley.

Fortsat en god aften og mange hilsener fra Sascha og menageriet!