Hvalpedagbog F-kuld

Hvalpedagbog F-kuld

5 uger i dag!

Hvalpene fra F-kuldetPosted by Sascha Bonde-Henriksen 21 Feb, 2013 21:41

Hvor smart er det? Jeg havde lavet et laaaangt indlæg med mange billeder, med trykket på "preview" frem for gem. Nu er det bare væk smiley. Shit shit shit.

Nå - jeg må starte forfra og håber på, at jeg husker nogenlunde, hvad jeg skrev før. Det bliver nok ikke lige så langt, for hvor mange gange orker man at skrive det samme?????

Tiden går bare, og i dag er de 5 uger gammle - fantastisk! Jeg skulle have taget individuelle billeder, men det nåede jeg - som sædvanligt - ikke. Men jeg har dog taget en del udendørsbilleder. De små kræver mere og mere, og hvalpegårdene er ikke nok længere - de skal ud og opleve noget smiley.

Når de har spist og sovet kommer de en tur ud i haven, og de er flinke til at gør sig rent. Jeg må altid passe på de store hunde. F.eks. er Emmely ikke ret begejstret for hvalpe, medens Bella overelsker dem. Her skal jeg altid passe på, at de små ikke får en stor pote i hoved af lutter kærlighed.

Her lige Emmely og hvalpe:

Her nærmer Fandorin og Florence sig. Emmely sur - væk med jer...

Florence går, men selvfølgelig ikke Fandorin. Den skal afprøves smiley

"Vi - nej nej - vi er bare gode venner...." Jeg tror Emmely kunne ikke stå for ham!

Nå - de andre var også ud og lege, og her kommer en del billeder uden kommentar - bare nyd dem smiley

De udvider deres territorie mere og mere. Billederne viser ikke til fulde, hvor langt de bevæger sig væk, så her lige et billede af Frank på vej ud i den store verden:

Haven bærer præg af Elvis og Bellas mani med at slæbe ALT ud i haven + fordele noget af brændestakken smiley.

Bella og hvalpene foretrækker lidt action

I går aftes var jeg med gamle Emmely til klikkertræning. Normalt går jeg med Elvis, men han kedede sig på klikkerholdet. Elvis foretrækker noget med mere aktion! Men Emmely på knap 11 synes det var alle tiders at få godbider "så let". Hun udførte alle øvelser til perfektion og vi hyggede os. Jeg synes jo at I skal starte med klikkertræningen så snart I får hvalpen hjem. Der er en meget dygtig klikkerinstruktør på Youtube, som har betegnelsen "kikopup" (videoerne er godt nok på engelsk, men lette at følge og forstå!). Det er en fornøjelse at se hendes instruktioner. Hun starter allerede med den lille hvalp på 8 uger. Her lige et klip. I skal bare klikke på billedet:

I skal lige have en video mere - hvis I gider - så dem, der nu skal have en af hvalpene, også virkelig er velforberedte smiley

God fornøjelse...

Nu er de små ved at vågne, og jeg skal nok lige lave lidt mad til dem. Som natmad skal de have mager oksefars med grøntflager smiley. Til fotograferingen i morgen har jeg købt Bornholmske fiskeboller, så mon ikke det bliver nogle superbilleder?!

I må have en fortsat god aften.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet