Hvalpedagbog F-kuld

Hvalpedagbog F-kuld

Besøg

Hvalpene fra F-kuldetPosted by Sascha Bonde-Henriksen 24 Feb, 2013 21:23

I dag havde jeg besøg af mine venner Iben og John med deres to børn Daniel og Lea. Det er blevet en tradition, at de kommer forbi, når der er hvalpe smiley.

Hvalpene hyggede sig rigtig, og det er jo også god træning for dem, at blive nusset og kælet af mange forskellige mennesker - og de nød det - både børn og hvalpe:

Hvalpene har igen gjort et mentalt spring, og de er nu noget mere livligt og krævende. Desuden har de opdaget, at det er sjovt at bide i snørebånde, sokker, fingre mm smiley - og det bliver endnu værre de næste uger! Men sådan er hvalpe jo smiley.

Da gæsterne var gået, var hvalpene meget trætte, og jeg har faktisk haft en dejlig rolig aften.

..

De er da bare bedårende - især når de sover smiley. De elsker at gå ud i haven og tumle lidt rundt, men stuen og køkkenet er absolut også attraktive. Der skal ske noget hele tiden. Jeg prøver på at give dem noget nyt at lege med hver dag. I dag var det en papkarton - yeahhhh - den var god smiley. Der skal ikke så meget til! Et paprør fra køkkenrullen, en læderhandske, et æble, en bamse - et eller andet, der beskæftiger dem et stykke tid.

Afveksling er vigtigt for hvalpene. Derfor skifter jeg også hvalpegården en gang om dagen. Så er der en ny omgivelse med andre legesager og en anden indretning. De sover om natten i den store legegård. Jeg fjerner lige ballancen - ellers er den overskidt næste morgen smiley og tæppet den står på. For det er heller ikke så nemt at rense. Natten varer til kvart over 6 til næsten 7 - alt efter sidste måltid, og så er der lidt Nemi-mælk og hvalpefoder. Ud i haven med dem, medens jeg gør rent i hvalpegården - tiltrængt! Tilbage i hvalpegården, medens jeg får morgenmad og gør mig klar. De store hunde får også mad. Så skifter jeg hvalpegård, dvs. at de alle kommer over i stuegården. Medens de er i stuegården går jeg med de store hunde. Når jeg er ude af huset, kører fjernsynet på fulde drøn - så de er vant til mange lyde. Her er de indtil om eftermiddagen, hvor de igen kommer tilbage i legegården. Nu er deres elskede ballancebom tilbage smiley. Selvfølgelig har de været ude i haven nogle gange og desuden i resten af huset. Deres sidste måltid - tit med kød - er omkring kl. 23. Så kan jeg håbe på, at de sover lidt længere smiley.

Nu varer det lige et par dage, før de næste gæster kommer, men i weekenden er der drøn på. Vi får fuldt hus på søndag - det bliver sjovt for de små smiley.

Men nu trænger jeg til at lægge mig lidt på sofaen og slappe af. I må også hygge jer.

Afsluttende et billede af min lille Fandorin - charmetrolden smiley

Mange hilsener fra Sascha og menageriet