Hvalpedagbog F-kuld

Hvalpedagbog F-kuld

ørerne på vej op!

Hvalpene fra F-kuldetPosted by Sascha Bonde-Henriksen 05 Mar, 2013 22:28

De har lige fået deres kallun med grøntmix, og nu er der ro blandt tilfredse hvalpe smiley. Kødet er bare så godt, og i går fik de kæbekød med brusk i - det var også noget der faldt i deres smag.

I kan se, at de trak sig lidt tilbage, for at tygge kødklumperne! Det er nu noget godt kød Kirsten køber i Tyskland, og det er lidt mere svært at få her. Barfbutikkerne har godt nok fine ting, men jeg må lige først finde en af dem i Esbjerg smiley.

Igen har gæster beskæftiget sig med de små, og det er jo bare rigtig godt for hvalpe i den alder. De kræver mere og mere! Heldigvis er vejret med os for tiden, så hvalpene kan lege i haven flere timer om dagen. Så kommer de selv ind for at sove - kloge små dyr smiley.

Ved flere af dem er ørene ved at rejse sig.

Flere af hvalpene har nu et øre op - i hvert fald af og til smiley

Her kan I se, at ikke alle holder ørerne op, nogle på et enkelt, og en - her Faye - begge.

Den, der har ørerne rigtigt op, er Fury - ser hun ikke bare nuttet ud? smiley

Her lige et ekstra billede med Fury alene....

Nu ligner hun en RIGTIG Corgi smiley- yndige tøs.

I morges var der gang i dem allerede kl. kvart over 4 - ja I læser rigtig - kvart over fire smiley. Jeg var lige stået op, da jeg så på uret - yak - ind i den varme seng igen og bare lade dem skrige. Der må altså være en kant! De holdt hurtigt op, og vågnede først igen kl. 06.30 - dygtige små hvalpe.

Nu sover de allerede igen, og samler kræfter til at vække mig tidligt i morgen smiley.

Trætte Fox....

Apropos Fox - i morges, da de var ude i haven, larmede naboen, som skulle pakke bilen. Hvalpene gøede og dannede en række, med Fox i front. Han er blevet en modig lille hund! De er stadigvæk lidt forsigtige med høje lyde, men det er ved at blive bedre. Hver dag hører de også en CD med fyrværkeri og tordenvejr - lidt stille endnu, men jeg øger langsomt styrken. Naboen er dog den største udfordring. Det er nogle folk, der arbejder for en gartner, og der er altid larm, når de ordner alt muligt. TAK nabo. Jeg er sikker på, at hvalpene nok skal vænne sig til det.

Kan I have en fortsat god aften.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet