Hvalpedagbog F-kuld

Hvalpedagbog F-kuld

Træt!

Hvalpene fra F-kuldetPosted by Sascha Bonde-Henriksen 12 Mar, 2013 22:37

Det må blive et kort indlæg - jeg er bare såååå træt. Jeg kan høre dem tidligt om morgenen, men har dog besluttet, ikke at gå ind til hvalpene før efter 6. Jeg tror nu det er en dårlig vane de har fået --- kl. 4 smiley.....

De er skrupsulten om morgenen, og de skal selvfølgelig også ud i haven, for at gøre sig rent. Når de kommer ud ved 6 tiden, så er der næsten ikke noget i hvalpegården, men bare kl. 6:30, så kunne flere af dem ikke holde sig mere. Jeg synes nu det er flot, at de går ud i haven for at besørge - dygtige hvalpe smiley.

I aften vil jeg give dem deres sidste ormekur før de rejser. Det bliver Milbemax. Fantastisk præperat - 1 lille pille - og den udrydder ALT, hvad der bare hedder noget med orm smiley. Men så er det gjort.

Vejret var fantastisk i dag, koldt men høj solskin og blå himmel smiley. De små nød vejret og var næsten ikke til at drive ind igen. De er ved at være slemme nu med deres byttedrift. Jeg kan næsten ikke gå, uden at der hænger en klase af hvalpe i mine bukseben og snørrebånd. Jeg kan faktisk ikke engang løfte føderne for at gå, for så træder jeg på en hvalp. Nej, der skal slæbes fødder!

Jeg fik nogle enkelte gode billeder i dag:

Fedt billede - hvad? Fandorin, som altid i hopla!

Farrell

Faye

Fox - hui, hvor den går.....

Frank - i dyb koncentration

Frida

Florence

Fury

Marple

Funny

Det var da nogle gode billeder af mine små rollinger smiley. Lad os håbe, at vejret også er med os i morgen.

Nu skal kallunen blandes, hvalpene fodres og Sascha puttes.

God nat og sov godt.

Sascha og menageriet