Hvalpedagbog F-kuld

Hvalpedagbog F-kuld

7 uger i dag!

Hvalpene fra F-kuldetPosted by Sascha Bonde-Henriksen 07 Mar, 2013 22:22

Det er da ufatteligt, hvor hurtigt tiden går smiley. Om en uge rejser de fleste hvalpe, og så bliver der tomt i huset. Lige nu har jeg 3 tæver endnu:

Frække Frida

Funny og

Fay - ligner hun ikke en lille ræv? Måske har jeg nogen til hende, men det er lidt usikkert endnu.

Så bare kontakt mig, hvis I kunne tilbyde en af disse dejlige tøser et godt og hundeminded liv med masse af aktivitet og kærlighed smiley.

I dag var jeg med Elvis hos dyrlægen i Ribe til HD-fotografering. Stakkels lille dreng var så træt efter narkosen. Jeg har sendt billederne til USA - OFA, og venter nu spændt på resultatet. Han fik fotograferet HD, ED og rygsøjlen. Albuerne og ryggen var perfekte, hofterne så flotte ud, men der var lidt løshed i den ene side. Det bliver nok nedgraderet. Jeg krydser fingrene, at alt er OK.

I morgen skal jeg så med hele banden ned til Ribe. De skal chippes, vaccineres og dyrlægekontrolleres. Jeg gruer lidt for den lange tur, men de skal jo prøve det på et eller andet tidspunkt. Af god erfaring ved jeg, at de ikke skal have noget at spise, før vi skal på tur. Alle hvalpe får også EU-pas - så er de snart klar.

De bliver mere og mere livlige, og det bliver godt for dem, at få lidt individuel opmærksomhed og beskæftigelse. De starter allerede lidt over 4 med at larme, og der er en del gang i dem. Jeg fik ikke taget ret mange billeder af hver enkel hvalp i dag - der var simpelthen for meget. Men et par "almindelige billeder" blev det dog til. Desværre ikke af alle hvalpe, men det skal jeg nok tage højde for inden i morgen.

Er det ikke et sødt billede smiley. Bella nusser med min lille Marple. Marple skal forblive min tæve, men skal udstationeres til Johanne i Sverige. Johanne er en dygtig hundepige, agilityinstruktør og en supergod handler på udstilling. Jeg er sikker på, at de nok skal blive et godt team smiley.

Her er det så Frida, der leger med Bella.

To tøser leger med bolden. Forrest Frida og bagest måske Marple?

Et herligt billede af smukke Farrell, som hviler på toppen af ballancebrættet. Hun skal til Ålborg og trænes - især med klikker. Hun er en dygtig og meget motiveret tæve, så det skal nok blive en success!

Frida og Faye i hopla smiley

Her et par billeder af Fox. Det er længe siden jeg havde et billede af ham i hvalpebloggen, så nu får i 2! Han er nu en fin dreng smiley

Sødt smiley - Nemi nusser Fandorin....

Her slutter vi så af med et billede af dejlige Marple - lækker tøs smiley

Så har jeg ikke flere billeder i dag, men som sagt bliver det de andres tur i morgen. Nu vil jeg lave lidt grøntmix og kallun til dem og så putte lidt selv. I morgen skal de have lidt kødben og et strubehoved - spændende, hvad de siger til det.....

Hav en god aften.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Henriette & Heine 08 Mar, 2013 17:27

Jeg vil altså sige det igen - det er en kanon blog... Den tid og kræfter du ligger i dine hunde og især hvalpene er fantastisk. Vi kunne ikke finde nogen bedre opdrætter og vi glæder os så meget til at få Farrell hjem og komme igang med fortsættelsen af hendes hundeliv... Tak for de timer du har brugt på at fortælle os om hvalpenes hverdag det har vi især sat pris på... Vi tæller dagene til turen går sydpå igen... KHG H&H