Hvalpedagbog F-kuld

Hvalpedagbog F-kuld

Dyrlægebesøg

Hvalpene fra F-kuldetPosted by Sascha Bonde-Henriksen 08 Mar, 2013 22:00

Så kom dagen, hvor banden skulle til min dyrlæge Jens til Ribe. De fik tidligt deres morgenmad, men ikke noget til formiddagen, da bilturen gerne skulle overstås uden opkastninger smiley. Hvalpene blev "pakket". 3 i boksen, 5 i buret og 2 imellem de to bure. Lige til at starte med var der lidt uro, men så var der stille og roligt, helt til Ribe. Det tager ca. 30 minutter, og jeg er stadigvæk målløs, hvor godt de klarede deres første biltur. Mit sidste kuld skreg hele vejen fra Næsbjerg til Ribe, så jeg var forberedt på det værste smiley. Men det er jo et helt specielt kuld smiley.

Ankommet til dyrehospitalet startede jeg med 2 hvalpe ad gangen, begyndende med Florence og Frank. Frank tog det hele med ophøjet ro. Han afpatruljerede hele rummet. Florence var lidt forsigtig i starten, men fandt hurtigt et stykke forpakning, som hun apporterede - dygtig tøs. Så skulle de jo til det "grimme" = chipningen. Jeg ved ikke, om I nogen sinde har set en chipnål, men den er nu ret stor og skarp, og de gav selvfølgelig et skrig. Men så var det også over, og de var glade igen. Derefter kom vaccinationen. Florence skreg igen, men med rette! Dyrlægen havde ramt et blodkar, og det lille pus blødte ret meget. Bare rolig Henriette V - hun er IKKE forblødt smiley - hun overlevede! Det var fint, hvor hurtigt alle hvalpe kom over chipningen og vaccinationen - det var ikke noget problem for dem. Dyrlægen var MEGET tilfreds med kuldet "velsocialiseret" og "fin istand" og "helt i orden". Drengene havde fået deres testikler - yeah. Også hjertelydene var perfekte, knæskallerne, ørerne, led, pels og hud, øjne - ja men de var jo bare PERFEKTE, mors små hvalpe smiley. Efter undersøgelsen satte Jens hver enkelt hvalp ud i et stort bur. Men ------ det vil de da ikke finde sig i! De bare skreg og skreg af utilfredshed. Hvad ligner det også smiley.

Dana skulle lige vaccineres, og så kørte vi hjem igen. Hvalpene sov hele vejen til Næsbjerg - ikke en lyd kom bag fra bilen. Da vi kom hjem, var de lige nogle minutter - nej - sekunder lidt kede af det, men så tonsede de rundt i haven og legede med Bella. De fik lidt mad og en velfortjent og lidt forsinket middagslur.

Jeg fik taget nogle billeder - som lovet - af nogle af de andre hvalpe. Men jeg kunne heller ikke dy mig for at lave en videofilm om især lille Frida. Fox havde fundet en bold, som han legede med, sammen med Florence. Så fandt han en sammenbidt grøn bold fra boldebadet og legede med den. Men så kom Frække Frida og huggede bolden. Pludselig var denne flade bold det mest attraktive, og flere hvalpe jagtede den. Jeg tror nok det endte med, at Funny fik den, men se selv:

Den er da bare sød! Hvad synes du så om Frække Frida, Karen? Hun er en frisk, sjov og - selvfølgelig - fræk tøs, middel dominans og med en masse gå-på-mod.

Nå, men jeg laved også nogle billeder af de små vidunder, og især af dem, jeg ikke fik taget i går.

Her lille Fandorin, som faktisk var den eneste, der ikke sagde noget ved chipningen! Læg mærke til det ene øre!

Her et bedårende billede af Faye og Fandorin. Selv halerne svinger sammen smiley

Lille ræveunge Faye, som altid ser så yndig ud!

Her har vi smukke Florence - allerede med stritøre!

og boldjunkien Fox smiley

Frække Frida, som har fundet et eller andet at tygge i!

Her de yndige to søstre Frida og Farrell....

og den mørke smukke Fury. Hun har da fået et flot udtryk med stritørerne!

Jeg mangler lige Marple og Frank, men de lå i hulen og snorksov smiley.

Hvalpene vil jo så gerne lege i huset, og her hygger de sig bare, især med Bella. Jeg tog lige nogle billeder af Bella og hvalpene på puden:

Her er Bella i gang med Frank, den dejlige dreng!

og her blander Farrell sig i legen. Læg mærke til, at Frank jo ligger på ryggen med Bella over sig, og ikke har andet valg end at nappe i Farrells øre smiley

Her putter Fury på puden, medens Bella leger med Faye.

Så selv om der er sket meget for hvalpene i dag, har de været lige som altid - livlige og glade. Nu er de klar til at rejse hjemmefra næste weekend. De har fået deres chip til identifikation, deres vaccine og EU-pas, samt en dyrlægeundersøgelse.

Til sidst vil jeg vise jer en meget kort film på bare 10 sekunder om min lille Funny. Hun er da bare sød og uimodstående smiley

Har jeg lovet for meget? Det er nogle dejlige tøser - og med fare for at gentage mig selv - i det hele taget nogle dejlige hvalpe smiley.

I må have en fortsat god aften. Jeg vil lige putte hvalpene.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.