Hvalpedagbog F-kuld

Hvalpedagbog F-kuld

lille rejsedag

Hvalpene fra F-kuldetPosted by Sascha Bonde-Henriksen 15 Mar, 2013 21:06

Nu er hvalpene 8 uger gamle, og de er begyndt at flyve fra reden. I dag rejste først Farrell til Ålborg. Hun skal fra nu af hedde Dixie.

Så Florence til Sjælland, Vipperød, og hun kommer til at hedde Flora:

og til sidst rejste Fury til Kolding - spændende, hvad hun kommer til at hedde!

I morgen tidlig forlader lille Fandorin mig og skal rejse til Als.

Læg lige mærke til, at Fando har rejst ørerne - ser han ikke bare bedårende ud smiley.

I næste uge, nærmere på fredag, kører jeg mod Sverige, for at aflevere lille Frank, som skal udstationeres hos Johanna. Han skal både trænes og udstilles.

Han er da bare en bedårende lille bamse. Når hvalpene er ude i haven, kommer de altid ind efter et stykke tid - undtagen een - FRANK. Men han kommer nu fint, når jeg kalder på ham. Han reagerer allerede på navnet!

Når jeg nu alligevel skal nordpå, kan jeg lige så godt aflevere nogle af de andre hvalpe på SJælland. To skal til Næstved, nemlig Frida

Her i gang med at splitte en pind ad....

og Funny

også de to tøser har nu stritører smiley.

Fox skal lidt mere nordpå, nemlig til Ringsted:

Så det bliver en lang tur. Jeg venter bare på papirerne fra Jordbruksverket, og så kan Frank og jeg komme ind i Sverige. Vi vil samtidig benytte lejligheden til at kigge på Malmø-udstillingen og se lidt på corgier.

Jeg håber mine 3 hvalpe, der nu er ved deres nye ejere har det godt og savner flokken ikke alt for meget. Jeg ved, at de nye ejere lader dem sove ved siden af sengen, og så bliver natten ikke alt for ensom smiley. Det må heller ikke være let at forlade flokken med 9 søskende, deres mor Nemi, legetante Bella og de 3 halvsure corgier Elvis, Dana og Emmely, og selvfølgelig deres madmor - MIG.

På den anden side trænger de også til at opleve noget nyt, og at blive beskæftiget individuelt. Det er nu de er enormt modtagelige for nye ting, og de har muligheden for at opleve en helt ny verden. Ak ja - de har fået nogle gode nye hjem smiley.

Det føles helt tomt, selv om der er 7 hvalpe tilbage endnu. De har lagt sig og snorksover. Så jeg vil benytte lejligheden og slappe af. I går aftes skulle jeg også bare lige ligge lidt på sofaen. Jeg vågnede kl. halv 1 om natten, fordi hvalpene var sultne smiley. Til gengæld sov de til klokken halv syv i morgessmiley.

Sov godt lille Dixie, Flora og Fury og opfør jer ordentlig, så jeg kan være jer bekendt smiley.

Mange hilsener fra Sascha og menageriet

PS. lige et lille sjovt billede

"Nøj - se - en is-pool!"


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.